24SEDAM RUMA Direktor "Pošte Srbije" posetio Rumu Najavljeno renoviranje zgrade Pošte

22.11.2022

18:19

0

Autor: 24sedam

Pošta je ogledalo drzave i treba da oslikava kako država izgleda

24SEDAM RUMA Direktor "Pošte Srbije" posetio Rumu Najavljeno renoviranje zgrade Pošte
Copyright Opština Ruma

Direktor Javnog preduzeća "Pošte Srbije" Zoran Đorđević posetio je danas Rumu i zajedno sa predsednicom Opštine Ruma Aleksandrom Ćirić i saradnicima obišao zgradu Pošte u centru Rume. Predsednica Ćirić je ovom prilikom najavila da je u planu da se ova zgrada sledeće godine renovira.

"Zgrada Pošte u samom centru grada nije renovirana otkako je podignuta sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, znači više od četiri decenije u ovu zgradu nije ništa značajnije ulozeno. Samim tim zgrada odoleva zubu vremena i zato je u lošem stanju, a najveći broj korisnika prolazi kroz ovu zgradu, kroz centar grada, pijacu, zaista je sramota da se zgrada Pošte u centru grada nalazi u lošem stanju. Sličan slučaj je i sa zgradama u većim selima poput Klenka, Nikinaca i Hrtkovaca. Mi kao lokalna samouprava imamo volju, zelju i mogućnost da renoviramo i rekonstruišemo zgradu Pošte i to ćemo u narednoj godini uraditi, od zamene stolarije, elektroinstalacija, podova, pultova, da imamo pristojne pošte na korist i zadovoljstvo sugrađana. To je pre svega ogledalo nas, lokalne samouprave, našeg obzira prema građanima, naša odgovornost, zaista moramo voditi računa o svim segmentima zivota naših sugrađana, između ostalog to su i usluge poštanske sluzbe. Očekujemo pomoć i podršku gospodina Đorđevića, dovoljna je moralna podrška i nama je dovoljno da nastavimo da radimo kako treba", izjavila je predsednica Ćirić.

Direktor Đorđević se zahvalio Opštini Ruma i predsednici Ćirić što su pokrenuli inicijativu da zgrada Pošte u Rumi dobije potpuno drugačiji izgled.

"Naš plan jeste bio od samog početka da na neki način ulazemo u sve zgrade, Pošta je ogledalo drzave i treba da oslikava kako drzava izgleda. Preko 1500 lokacija je vrlo teško da se uradi za neko kratko vreme. Činimo sve da ih bude što više, ali zahvaljujući ovako društveno odgovornim opštinama i pojedincima mi ćemo uz njihovu pomoć brze doći do tog cilja. Ideja jeste da one izgledaju moderno, da izgledaju savremeno i da pruzaju maksimalne usluge svojim građanima za koje i postoje. Iskoristio sam priliku da pričam sa svojim zaposlenima zato što "Pošta Srbije" od 2021. godine postize odlične rezultate, oni svakako mogu da budu još bolji, shvatamo i kritičare koji govore u tom pravcu da bi trebalo da bude bolje i mi to zelimo prvenstveno zbog naših građana jer njima dajemo uslugu, ali sa kontra strane to moraju da osete i zaposleni u Pošti. U ovoj godini pored toga što ulazemo u opremu, u nove uslove rada, obezbedili smo im nove uniforme, nova vozila, zdravstvene preglede, osiguranje prvi put imaju 24/7, imali su 13. platu, sad će biti ponovo dodatak na platu u novembru i decembru i povećanje plate od januara meseca. Najavio sam svim zaposlenima da mogu da očekuju u narednom periodu još lepih vesti i siguran sam da će biti zadovoljni sa tim", rekao je Đorđević.


Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike