24SEDAM RUMA Obaveštenje Odeljenja za urbanizam i građenje

30.05.2022

16:59

0

Autor: 24sedam

Ovaj organ će u roku od 10 dana od dana isteka roka iz stava 2. ovog obaveštenja doneti odluku o tome da li je za predmetni projekat potrebna procena uticaja na životnu sredinu

24SEDAM RUMA Obaveštenje Odeljenja za urbanizam i građenje
Opština Ruma - grb - Copyright Opština Ruma

Odeljenje za urbanizam i građenje Opštinske uprave opštine Ruma, na osnovu člana 10. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl. Glasnik RS“, broj 135/04i 36/09) objavljuje sledeće obaveštenje:

Postupajući po zahtevu investitora nosioca projekta "Meltal" d.o.o. Ruma, Vladimira Nazora br. 98 Ruma, za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta "Postrojenje za upravljanje neopasnim otpadom (skladištenje i tretman neopasnog otpada) na k.p. 6854/1 KO Ruma, Opština Ruma.

Uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta, može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za urbanizam i građenje Opštinske uprave Opštine Ruma, ul. Orlovićeva br.5 soba br. 24 u periodu od 01.06.2022. do 10.06.2022. god. u vremenu od 10 do 14 časova. U istom roku, zainteresovana javnost može dostaviti mišljenja o potrebi procene uticaja predmetnog projekta na životnu sredinu ovom organu.

Ovaj organ će u roku od 10 dana od dana isteka roka iz stava 2. ovog obaveštenja doneti odluku o tome da li je za predmetni projekat potrebna procena uticaja na životnu sredinu, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike