24SEDAM STARA PAZOVA Opština obezbedila nova vozila za ŠOSO Anton Skala

10.05.2022

14:07

0

Autor: 24sedam

Ovim se rešava problem prvenstveno roditeljima, koji mogu da budu radno angažovani i sigurni u prevoz svoje dece, rekla je direktorka škole Tanja Todorović

24SEDAM STARA PAZOVA Opština obezbedila nova vozila za ŠOSO Anton Skala
Copyright Printscreen/Youtube/Rtv Stara Pazova

Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova uručio je danas Tanji Todorović, direktorki ŠOSO Anton Skala, ključeve novog kombi vozila koje je Opština obezbedila za njihove potrebe. 

U pitanju je Folksvagenov kombi sa platformom za osobe sa invalidetom koje im je bilo jako potrebno. Takođe, kupljeno i putničko vozilo Polo. Iz lokalnog budžeta je za ove namene izdvojeno preko 10 miliona dinara, a najvažnije je to što će deca imati udobnu i bezbednu vožnju od kuće do škole i nazad, naglasio je predsednik Radinović. 

Ovim se rešava problem prvenstveno roditeljima, koji mogu da budu radno angažovani i sigurni u prevoz svoje dece, rekla je direktorka škole Tanja Todorović, naglasivši da je ovo po prvi put, da dobijaju vozilo od Opštine, koja vodi računa o marginalizovanim grupama.

Koristiće se svakodnevno za prevoz oko 30 njihovih učenika sa invaliditetom na celoj teritoriji Opštine i biće u funkciji od 7 do 16 časova a putničko vozilo će služiti za obilazak njihovih izdvojenih odeljenja u Novoj Pazovi, Beški, Inđiji i Pećincima, piše rtvstarapazova.rs.

Pošto njihovo staro kombi vozilo nije u funkciji od decembra prošle godine, u susret im  izašao Centar za socijalni rad ustupivši im svoje kombi vozilo, što je još jedan dokaz dobre međusektorske saradnje u opštini Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike