24SEDAM PANČEVO: Održana 23. sednica Skupštine grada Pančeva

24.08.2022

15:00

0

Autor: 24sedam

Odbornici su usvojili Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Celina 1 – širi centar (krug obilaznice) u naseljenom mestu Pančevo

24SEDAM PANČEVO: Održana 23. sednica Skupštine grada Pančeva
Copyright Foto: Grad Pančevo

Danas je održana 23. sednica Skupštine grada Pančeva.

Na istoj su odbornici usvojili Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Celina 1 – širi centar (krug obilaznice) u naseljenom mestu Pančevo, Predlog odluke o dopunama Odluke o opštinskim putevima i ulicama na teritoriji grada Pančeva, Predlog odluke o davanju saglasnosti na Nacrt Aneksa 2 Ugovora o javno-privatnom partnerstvu bez elemenata koncesije za finansiranje, izgradnju i održavanje lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Pančeva, Predlog odluke o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja 2021. godina Javnog komunalnog preduzeća za prevoz putnika „Autotransport – Pančevo“, Predlog odluke o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja „Apoteke Pančevo“ Pančevo, Predlog odluke o zaključenju Sporazuma o izmirenju duga za izvršavanje obaveza „Apoteke Pančevo“ Pančevo prema TT MEDIK DOO Beograd,  Predlog izmene programa otuđenja nepokretnosti u javnoj svojini grada Pančeva za 2022. godinu, Predlog dopune programa otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Pančeva za 2022. godinu, Godišnji izveštaj o radu Gradskog pravobranilaštva grada Pančeva za 2021. godinu, Informaciju o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, čiji je osnivač grad Pančeva, za period od 01.01.2022. do 30.06.2022. godine, I izmena Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća za uređenje i održavanje sportskih terena i objekata „Mladost“ Pančevo za 2022. i Izmene Programa rada i finansijskog plana Turističke organizacije grada Pančeva za 2022. godinu.

Takođe, odbornici su usvojili Programe rada za 2023. godinu i Finansijske planove za 2023. godinu ustanova kulture u gradu Pančevu i naseljenim mestima, kao i predloge zaključka o davanju saglasnosti na odluke Nadzornih odbora javno komunalnih preduzeća u gradu Pančevu i naseljenim mestima, Predlog rešenja o utvrđivanju prestanka mandata vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „BNS“ Banatsko Novo Selo i Predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „BNS“ Banatsko Novo Selo.

Promo/ Grad Pančevo
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike