Počela pretprodaja ski-karata za sezonu 2022/23.

15.11.2022

11:07

0

Web Shop Skijališta Srbije – Vaša prečica do vrha

Počela pretprodaja ski-karata za sezonu 2022/23.
Copyright Promo

Od 15. pa sve do 30. novembra, ljubiteljima zimskih sportova, planinski vrhovi su sve bliži, jer Skijališta Srbije počinju pretprodaju ski karata. Svi zainteresovani će moći da kupe ski pas sa popustim od 15% preko web shopa. Ova akcija će trajati do 30.novembra, a skijaši imaju prilike da kupe ski karte po starim cenama, s obzirom da ove godine cenovnik nije menjan.

Ovo je prilika za najpovoljniji ski pas u sezoni.

Skijališta Srbije su za ovu ski sezonu osnežila staze Bela reka 1 i Bela reka 2, tako da će skijaši imati priliku da uživaju u spustu niz najdužu stazu na Kopaoniku. Ove dve staze koje se spajaju u jednu čine najdužu skijašku stazu u Srbiji - dužine od čak 3 i po kilometra i sa najvećom visinskom razlikom, ali i najvećim visinskim nagibom, što je čini stazom teške kategorije.

Ove staze prati gondola Brzeće-Mali Karaman koja povezuje turističko naselje Brzeće sa centrom Kopaonika. To znači da će skijaši ove sezone imaju priliku da koriste apsolutno sve staze u ski centru.

Ski opening na Kopaoniku je ove godine planiran za period od 8. do 11. decembra. Skijaše kao i prethodnih godina očekuje besplatan prvi dan skijanja, dok će ostalih dana ski openinga važiti popust od 30%.

Ski opening na Staroj planini planiran je od 16. do 18. decembra, a na Torniku od 23. do 25.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike