24SEDAM VALJEVO Prijem za najbolje đake Valjeva

25.06.2022

12:35

0

Autor: 24sedam

Povodom Dana grada Valjeva prošlogodišnjim đacima generacije su danas uručene diplome i novčani deo nagrade i to 20.000 dinara za osnovce i 30.000 dinara za srednjoškolce

24SEDAM VALJEVO Prijem za najbolje đake Valjeva
Dodela-diploma-i-propusnica-1-1024x683 - Copyright Grad Valjevo

Grad Valjevo se ove godine može pohvaliti sa 142 Vukovca i đaka generacije, 75 osnovaca i 47 srednjoškolaca. Njima su danas uručene propusnice za bazene u Sportsko-rekreativnom centru u Petnici, na prijemu koji su organizovali gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predsednica Skupštine grada Valjeva dr Snežana Rakić. Oni su sa načelnicom Školske uprave dr Zoricom Jocić, zamenikom predsednika Viktorom Mićićem i zamenicom načelnika Gradske uprave Brankom Rosić čestitali najboljim đacima grada Valjeva.

Povodom Dana grada Valjeva prošlogodišnjim đacima generacije su danas uručene diplome i novčani deo nagrade i to 20.000 dinara za osnovce i 30.000 dinara za srednjoškolce.

Gradonačelnik Valjeva je čestitao naboljim osnovcima i srednjoškolcima, nastavnicima, profesorima i direktorima škola, ali i roditeljima na uspehu u prethodnoj školskoj godini.

„Danas nagrađujemo đake generacije školske 2020/2021. godine, koju dobijaju diplomu i novčani iznos od 20.000 dinara za osnovce i 30.000 dinara za srednjoškolce, u okviru Nagrade grada Valjeva, a takođe danas nagrađujemo i đake generacije i vukovce ove školske godine propusnicima za bazene u Petnici. Vaš Grad vam na ovaj način čestita uspeh u dosadašnjem školovanju, a nagrade su uvek simbolične i nikada ne mogu da budu kompenzacija za sve ono što su vaši najbliži uložili u vas. S obzirom da ste u dosadašnjem školovanju pokazali da ste najbolji, mi zaista verujemo da ćete se dokazati i u budućem životu i radu i da ćete na najbolji mogući način  doprineti sebi i svojim porodicama, svom gradu i Srbiji. Zaista se radujemo vašim budućim uspesima i ponosni smo na sve vas! Želimo da uživate u ovom letu“, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković najboljim đacima.

Potom su napravili zajedničku fotografiju, koja će krasiti gradski bilbord i biti podsticaj novim generacijama, da se uspeh i znanje vrednuju i cene!

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Valjeva koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike