STARA PAZOVA: Predsednik Opštine organizovao prijem za najmlađe šampionke u odbojci

12.05.2022

10:55

0

Autor: 24sedam

Predsednik Radinović je odbojkašice i stručni štab nagradio prigodnim poklonima

STARA PAZOVA: Predsednik Opštine organizovao prijem za najmlađe šampionke u odbojci
Untitled - Copyright Instagram/Opština Stara Pazova

Predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, organizovao je prijem za odbojkašice Omladinca iz Novih Banovaca koje su nedavno postale šampionke Prve lige Srbije i obezbedile plasman u najjači rang takmičenja Superligu Srbije.

Predsednik Radinović je odbojkašice i stručni štab nagradio prigodnim poklonima, dok je kapiten Ok "Omladinac" Una Vajagić predsedniku Opštine uručila potpisanu loptu i medalju!

Opština Stara Pazova od sledeće sezone imaće čak tri kluba koji će se takmičiti u Superligi Srbije, pored Omladinca koji će debitovati, povratak u Superligu obezbedila je muška ekipa odbojkaškog kluba Jedinstva, dok su standardni članovi najelitnijeg takmičenja godinama unazad odbojkašice Jedinstva.

 

 

- Čestitamo odbojkaškom klubu Omladinac iz Novih Banovaca koji je postao šampion Srbije u juniorskoj konkurenciji! Ponosni smo na vas! - stoji na Instagram profilu Opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike