24SEDAM NEGOTIN Prijem za najbolje učenike opštine

29.07.2022

18:36

0

Autor: 24sedam

Opština Negotin je za nagrađivanje najboljih učenika iz budžeta opštine Negotin izdvojila 572.000 dinara

24SEDAM NEGOTIN Prijem za najbolje učenike opštine
NEG_9942 - Copyright Opština Negotin

Danas je u skupštinskoj sali priređen prijem za učenike generacije i đake koji su u školskoj 2021/22 godini na republičkim takmičenjima, smotrama,festivalima, izložbama i konkursima osvojili prvo, drugo i treće mesto.Predsednik Vladimir Veličković je pozdravljajući najbolje đake rekao su ponos naše opštine i da nas svaki njihov postignuti uspeh raduje i ujedno poručio da nastave tim putem iako nije lak.

„ Veliko hvala pre svega upućujem nagrađenima ali i roditeljima zato što svoju decu vodite ispravnim  putem, putem znanja. Draga deco, znanje je samo vaše. Još kada se poklopi sa voljom i željom za takmičenjem na kojima se meri znanje onda i dođu ovakvi rezultati koji govore da imate potencijal i kvalitet. Vaši mentori, prosvetni radnici koji rade sa vama sigurno su vam utkali  želju za znanjem ali i želju za takmičenjem. Vaši uspesi i zalaganje od vas prave kvalitetnije ljude, nadam se buduće eksperte u oblastima u kojima budete želeli da se usavršavate i date svoj doprinos zajednici. Današnje nagrade smatram malim znakom pažnje kojima i ove godine nagrađujemo vaše znanje, trud, požrtvovanje u raznim oblastima i veštinama i nadam se da će biti motiv vašim školskim drugovima da vam se pridruže na putu kojim idete i ostvarujete ozbiljne rezultate.“, rekao je Veličković.

Opština Negotin je za nagrađivanje najboljih učenika iz budžeta opštine Negotin izdvojila 572.000 dinara. Trinaest učenika generacija osnovnih i srednjih škola, za postignuti uspeh nagrađeni sa po 30.000 dinara. Za osvojeno jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima  nagrađeno je, iznosom od po 10.000 dinara sedam učenika za osvojeno prvo mesto, devet učenika za osvojeno drugo mesto iznosom od 8.000 dinara, i četiri učenika iznosima od 5.000 dinara za osvojeno treće mesto. Iznosima od po 2.000 i 1.000 dinara nagrađeno je 15 učenika koji su osvojili jedno od prva tri mesta na smotrama, izložbama, konkursima i festivalima.  

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Negotin koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike