"Dođi, čovek ti uleteo u kuću kroz prozor": Vule mislio da ga neko pljačka, a onda zatekao automobil u svom domu... (FOTO)

13.07.2022

10:16

0

Sve što može novcem da se plati nije skupo, regulisaće se, kaže Vule Jokić iz Čajetine

"Dođi, čovek ti uleteo u kuću kroz prozor": Vule mislio da ga neko pljačka, a onda zatekao automobil u svom domu... (FOTO)
automobil uleteo u kuću - Copyright Ilustracija, RINA

Vest o nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Čajetini kada je vozač sleteo sa puta i "uleteo" u porodičnu kuću kroz prozor obišla je Srbiju. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija jer u trenutku ovog incidenta nikog nije bilo u kući.

- Čovek koji je vozio auto bio je premoren, i pri većoj brzini pogodio je tačno u prozor, uleteo je polovinom haube u moju kuću i načinio materijalnu štetu ne samo na kući već i na autu. Sva sreća da u tom trenutku nije bilo nikoga unutra. Supruga i ja smo bili na poslu, dok su deca u tom trenutku bila na Zlatiboru. O ovoj nezgodi saznao sam preko telefona. Brat me je pozvao i rekao "dođi čovek ti uleteo u kuću kroz prozor"- priča za RINU Vule Jokić vlasnik kuće.

On dodaje da je prvo pomislio da se radi o lopovu i da je brzo stigao do kuće, ali kad je stigao dočekao ga je neverovatan prizor.

- Automobil je "virio" kroz prozor, nisam mogao da verujem svojim očima. Zatekao sam vlasnika vozila koji je bio vidno potrešen, prvo sam pitao boli li ga šta, da li je povređen, na svu sreću prošlo je bez povreda - prepričava Vule ovu neobičnu nezgodu.

Kako bi izvukli automobil iz kuće morali su da pozovu kran. Nakon određenog vremena vozilo je bilo izmešteno.

- Šta je bilo bilo je, mi ćemo okrpiti ono što je oštećeno i idemo dalje, bitno je da smo sačuvali žive glave. Sve što može novcem da se plati nije skupo, regulisaće se - kaže za kraj ovaj Čajetinac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike