24SEDAM MALI ZVORNIK Treći dan Vidovdanskog turnira u malom fudbalu

23.06.2022

13:01

0

Autor: 24sedam

Od 19.00, igrali su ekipe Samir Salihbegović Ćamo, čiji je sponzor Fudbalski klub Jedinstvo, i FK Granit Radalj (grupa A)

24SEDAM MALI ZVORNIK Treći dan Vidovdanskog turnira u malom fudbalu
Панорама_Зворника - Copyright Wikipedia

Trećeg dana turnira, u sredu, 22. juna, od 18.00 igrali su Kafe sport Karakaj – FK Mladost Borina (grupa B). Izuzetna igra i precizni pasovi igrača ekipe Kafe Sport rezultirali su pobedom sa visokim rezultatom od 7:1 (5:1 u prvom poluvremenu).

Evidentno je da su igrači Borine nastupili sa povređenim igračima. U tim okolnostima bilo je teško odoleti stalnim napadima protivnika.

Pogotke za Kafe sport postigli su: Nezir Alić (prvi i drugi gol), Simo Lukić, Danijel Erić, Srđan Damjanović, Nikola Alempić i Sreten Milošević. Strelac jedinog gola za FK Mladost je Nenad Ilić.

Od 19.00, igrali su ekipe Samir Salihbegović Ćamo, čiji je sponzor Fudbalski klub Jedinstvo, i FK Granit Radalj (grupa A).

Uigrana ekipa domaćina pobedila je visokim rezultatom 8:0 (4:0). Mlada ekipa FK Granit već narednog dana ima dve nove prilike da uskladi igru na terenu.

Golove za ekipu Samir Salihbegović Ćamo postigli su: Predrag Petrović, Aljo Smajlović (drugi i šesti), Valjko Petrović, Draško Kuljanin, Predrag Todorović, a poslednji pogodak je autogol igrača FK Granit Radalj, Mladena Nestorovića, koji je postignut u najboljoj nameri da spreči ulazak lopte u mrežu svog tima.

Od 20.00 igrali su Restoran Slavija – Ribarnica Laki fiš Mali Zvornik (grupa B). Rezultat 12:3 (6:1).

Golgeter Danijel Ćulum postigao je pet pogodaka (drugi, peti, sedmi, deveti i deseti), Novica Marković je dao tri gola (prvi, jedanaesti i dvanaesti), a Stevo Jokić, Raco Vasić, Pavle Radić i Aleksandar Ilić su postigli po jedan pogodak u mrežu protivnika.
Miljan Kulić postigao je dva gola za ekipu Ribarnica Laki fiš (prvi i treći), a za drugi pogodak zaslužan je Jovan Drašković.

Restoranu Slavija u prilog su išli besprekorna igra, iskustvo, driblinzi i pasovi, a energija mladosti krasi ekipu Ribarnica Laki fiš koja se na ovoj utakmici suprotstavila mnogo snažnijem protivniku.

Od 21.00 igrali su FK Rudar Brasina – FK Velika Reka (grupa B).

Rivali su bili ravnopravni, a finese i koncentracija u drugoj polovini utakmice odlučili su pobednika.

Rezultat 4:1 (0:1) za FK Velika Reka. FK Rudar Brasina vodio je na početku drugog poluvremena sa 1:0.

Strelci za FK Velika Reka: Milovan Radovanović, Goran Aleksić, Nikola Đorđić (prvi i četvrti pogodak). Nikola Todorović postigao je jedini gol za FK Rudar Brasina.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike