24SEDAM MALI ZVORNIK Drugi dan Vidovdanskog turnira u malom fudbalu

22.06.2022

12:58

0

Autor: 24sedam

Od 18.00, igrali su Ribarnica Laki fiš Mali Zvornik i SGR Stem Gradnja Mali Zvornik, iz grupe B

24SEDAM MALI ZVORNIK Drugi dan Vidovdanskog turnira u malom fudbalu
Панорама_Зворника - Copyright Wikipedia

Drugog dana Vidovdanskog turnira u malom fudbalu odigrane su četiri utakmice.

Od 18.00, igrali su Ribarnica Laki fiš Mali Zvornik i SGR Stem Gradnja Mali Zvornik, iz grupe B. Iskustvo i dominacija Stem gradnje na terenu urodili su plodom.

Pobedili su visokim rezultatom 6:0 (2:0). Stiče se utisak da je ekipi Ribarnica Laki fiš potrebno malo vremena da se igrači međusobno upoznaju i sinhronizuju igru.

Strelci za Stem gradnju su: Danilo Cvijanović, Nikola Lazić (drugi i četvrti gol), Čedo Stefanović (treći i šesti pogodak) i Vlastimir Vasić.

Od 19.00 igrale su dve ekipe iz grupe B: FK Rudar Brasina – FK Mladost Borina. Beležimo kvalitetnu i uravnoteženu igra, sa dobrim potezima učesnika na obe strane.

Utakmica je okončana pobedom Rudara od 3:2. Strelci za FK Rudar Brasina su: Igor Savić, Vojislav Erić i Nikola Todorović, a golove za FK Mladost Borina postigao je Srđan Lukić.

Od 20.00 časova igrale su ekipe iz grupe B: SGR Stem Gradnja – FK Velika Reka.
Rezultat na kraju utakmice je 2:2 (2:0).

Velika Reka se u drugoj polovini utakmice uklopila u ritam igre koji je nametala Stem gradnja što je dovelo do izjednačenja i brojnih pokušaja da se ostvari pobeda.

Strelci za SGR Stem gradnja su Nikola Lazić i Danilo Cvijanović, a pogotke za FK Velika Reka postigli su Miloš Matić i Stefan Jakovljević.

Poslednju utakmicu turnira, prvog letnjeg dana, od 21.00, odigrale su ekipe iz grupe A, Hoteli Rojal (Royal Drina – Royal Spa) i Benzinske pumpe Rankić Bratunac.

Odlične odbrane golmana Hotela Rojal Marka Bogićevića, ali je gostujući tim iskoristio veći deo svojih prilika za rezultatsku prednost.

Bratunčani su okončali utakmicu pobedom od 4:1.

Pogotke za ekipu pobednika postigli su Milorad Ostojić (prvi i treći gol), Slađan Vasić i Milenko Marković. Gol za Hotele Rojal dao je Ljubiša Radović.

Na početku turnira, tokom kvalifikacija za četvrtfinale, susreli smo se sa nama do sada nepoznatim ekipama koje mogu biti i prijatno iznenađenje turnira: Benzinske pumpe Rankić Bratunac i Antena Sat Total TV Zvornik.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike