24SEDAM MALI ZVORNIK Održana obuka o elektronskom poslovanju

16.06.2022

10:45

0

Autor: 24sedam

U okviru obuke učesnici su bili u prilici da saznaju više o poslovnim i tehničkim uslovima za elektronsko poslovanje, elektronskom bankarstvu, elektronskim fakturama i servisima E – uprave

24SEDAM MALI ZVORNIK Održana obuka o elektronskom poslovanju
IMG-3eab95cb4de69b9913f642eb9da88a94-V - Copyright Opština Mali Zvornik

Radionica posvećena osnovama elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija koje se mogu koristiti kao inovativno sredstvo za povećanje konkurentnosti i sniženje troškova poslovanja preko interneta „E – poslovanje“ održana je u Centru za razvoj inovacija u Malom Zvorniku u četvrtak, 16. juna.

Učestvovali su predstavnici lokalnih institucija i ustanova, preduzetnici, zastupnici organizacija civilnog društva, kao i učenici Srednje škole iz Malog Zvornika.

U okviru obuke učesnici su bili u prilici da saznaju više o poslovnim i tehničkim uslovima za elektronsko poslovanje, elektronskom bankarstvu, elektronskim fakturama i servisima E – uprave.

Predstavljeni su im i kvalifikovani sertifikati, poslovni softver i vrste poslovnog softvera, računarstvo u oblaku, kao i obezbeđivanje sigurnosti i bezbednosti u elektronskom poslovanju.

Edukaciju su realizovali saradnici Akreditovane regionalne razvojne agencije Podrinja, Podgorine i Rađevine (ARRA PPR), Vladimir Đalimić i Zoran Injac, u okviru sprovođenja programa rada ARRA PPR za tekuću godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike