24SEDAM MALI ZVORNIK U funkciji fiksni radar u centru grada

01.06.2022

10:20

0

Autor: 24sedam

Pripadnici saobraćajne policije iz policijske stanice Mali Zvornik i rukovodstvo opštine Mali Zvornik apeluju na sve vozače da poštuju zakonska ograničenja brzine

24SEDAM MALI ZVORNIK U funkciji fiksni radar u centru grada
Панорама_Зворника - Copyright Wikipedia

Obaveštavamo građane opštine Mali Zvornik kao i sve vozače, učesnike u saobraćaju, koji prolaze državnim putem kroz naseljeno mesto Mali Zvornik (Ulica Kralja Petra I) da je u funkciji fiksni radar za automatsku detekciju prekoračenja brzine.

Radar se nalazi na ulazu u naseljeno mesto Mali Zvornik iz pravca hidroelektrane i kontroliše kretanje u oba pravca. Sistem za kontrolu brzine kretanja sve operacije obavlja automatski, odnosno vrši automatsku detekciju vozila u prekršajui  prepoznavanje registarskih tablica.

Pripadnici saobraćajne policije iz policijske stanice Mali Zvornik i rukovodstvo opštine Mali Zvornik apeluju na sve vozače da poštuju zakonska ograničenja brzine na svim putevima kako bi svi učesnici u saobraćaju bili što bezbedniji.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Mali Zvornik koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike