Po okončanju radova na putu Leskovac-Vlasotince, na redu je put Leskovac-Vučje

28.10.2020

08:18

0

Po okončanju radova na putu Leskovac-Vlasotince, na redu je put Leskovac-Vučje
Copyright Pixabay

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je danas da je prioritet lokalnih vlasti izgradnja propalog puta Leskovac – Vlasotince u dužini od 17 kilometara i da će se na tome raditi ubuduće.

On je na konferenciji za novinare u Brzi, gde se vrši rekontrukcija jedne deonice puta, kazao da će se naći način da se i ta veoma važna saobraćjanica rekonstruiše.

– Mi polako, ali sigurno, završavamo veliku investciju od 6,5 kilometara u vrednosti od 283,3 miliona dinara na relaciji Vlasotince – Leskovac, i ububuće nam ostaje najveća destinacija i dužinina, to je negde 17 kilometara, Leskovac – Vučje. To je državni put, ali se nadam da, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, kao i sve barijere i prepreke koje smo da sada uspeli da prebrodimo, da ćemo i ovaj veliki izazov, na radost svih nas naročito Vučjanaca, uspeti u narednom peridu da uradimo – rekao je Cvetanović.

Ovaj put je, prema sećanima starijih meštana Vučja, rađen pre pet decenija od kamene kocke. Tokom godina kocka je menjana i preko nje stavljan asfalt, ali i on bi brzo propadao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jugmedia

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike