"Pakao" za teretnjake na Batrovcima i Šidu: Čekanje i po pet sati

22.03.2022

21:07

0

Na Kelebiji i Horgošu teretna vozila se zadržavaju tri sata, a na Sremskoj Rači sat vremena, podaci su Uprave granične policije

"Pakao" za teretnjake na Batrovcima i Šidu: Čekanje i po pet sati
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila čekaju na izlazu iz zemlje pet sati.

Na Kelebiji i Horgošu teretna vozila se zadržavaju tri sata, a na Sremskoj Rači sat vremena, podaci su Uprave granične policije.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da se zbog sanacije oštećenog kolovoza na deonici petlja Batajnica - petlja Novi Banovci, a u smeru ka Novom Sadu saobraćaj odvija samo preticajnom trakom.

Na deonici petlja Mostar - petlja Aerodrom, u oba smera sutra od 10 do 16 časova saobraćaj će se takođe odvijati samo preticajnom trakom zbog radova na sanaciji oštećene sigurnosne-elastične ograde. Radovi će se izvoditi na kraćim deonicama od 300 metara i na njima će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Mali Požarevac - Vlaško Polje, kod mesta Senaja, od 24. marta do 10. aprila od 7 do 17 časova zbog radova na sanaciji klizišta saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Zbog radova na rehabilitaciji mosta preko reke Lugomir na deonici petlja Jagodina-petlja Ćuprija od 24. marta do a. aprila od 7 do 17 časova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru Niš-Beograd.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike