24SEDAM PANČEVO Održan novogodišnji bazar, više stotina mališana dobilo paketiće

19.12.2021

14:16

0

Autor: 24sedam

Dok su se radosni mališani fotografisali pokraj Deda Mraza u njegovim kočijama, prisutni su mogli da se zagreju čajem ili kuvanim vinom

24SEDAM PANČEVO Održan novogodišnji bazar, više stotina mališana dobilo paketiće
novogodisnji paketici printscreen jutjub (3) - Copyright Printscreen/YouTube

Tradicionalni novogodišnji bazar održan je u subotu, 18. decembra, na Trgu neolita, u delu na kojem se nalazi pijačni plato), a uporedo s tim dobilo je paketić više stotina starčevačke dece od tri do šest godina, u organizciji Mesne zajednice. Uz predstavnike te ustanove, u podeli su učestvovali i volonteri Doma kulture, Kreativnog kulturnog kluba i Odreda izviđača „Nadel”.

Dok su se radosni mališani fotografisali pokraj Deda Mraza u njegovim kočijama, prisutni su mogli da se zagreju čajem ili kuvanim vinom, kao i da se okrepe svežim krofnama i kiflicama.

Za to vreme, svoje proizvode nudili su i lokalni pčelari, destileri i drugi građani, dok je izložbeni štand imalo i udruženje „Pagus”, koje je preko raznih publikacija predstavilo dosadašnji rad.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike