24SEDAM PANČEVO Asfaltiranje Vašarske ulice u Banatskom Novom Selu

02.12.2021

14:49

0

Autor: 24sedam

Upravo se izvode radovi na završnom sloju u Vašarskoj ulici, jednoj od pet ulica u drugom krugu radova projektom javno-privatnog partnerstva, istakla je gradska menadžerka

24SEDAM PANČEVO Asfaltiranje Vašarske ulice u Banatskom Novom Selu
Pančevo radovi - Copyright Opština Pančevo

Maja Vitman, gradska menadžerka, nakon prethodnog obilaska Omoljice, obišla je radove na rehabilitaciji Vašarske ulice u Banatskom Novom Selu:

Opština Pančevo
 

-  Upravo se izvode radovi na završnom sloju u Vašarskoj ulici, jednoj od pet ulica u drugom krugu radova projektom javno-privatnog partnerstva. Mesna zajednica Banatsko Novo Selo je dostavila veliki broj predloga i za par meseci su dobili asfaltiranih 12 ulica, odnosno 9,4 km puteva. Pored Vašarske ulice, radovi su izvedeni i u ulicama Šantićevoj, Valerije Dokne, 29. novembra i Maksima Gorkog. Veoma smo ponosni na radove koje smo uspeli da završimo u toku 15 meseci. Radi se ravnomerno. Ulaže se u sva naseljena mesta. Radovi se takođe izvode i u gradu. Nama je veliko zadovoljstvo da smo stvorili uslove i budžetom izdvojili sredstva da možemo da izvodimo ovakve radove. Ovim putem želim da kažem da pored 118 asfaltiranih ulica, kako u gradu, tako i u naseljenim mestima i urađenih 53 km asfalta direktnim ulaganjem iz budžeta, mi nastavljamo sa radovima. Sledeće godine sva naseljena mesta će opet biti tema radova. Pored radova koji se trenutno izvode u Bantaskom Novom Selu, radovi se završavaju u Omoljici. U Jabuci se završavaju radovi na bankinama, takođe u Starčevu. Sutra je predviđeno da mehanizacija bude preseljena iz Omoljice u Banatski Brestovac, gde će se asfaltirati tri ulice. Ostaje nam još da izvedemo radove u Kačarevu, da završimo okretnicu u Banatskom Brestovcu i da uradimo parking mesta u Starčevu. Pored naseljenih mesta, radovi se uporedo izvode u gradu, u naseljima Mladost i Kotež. Želim građane da uputim da ćemo sa radovima krenuti u Karađorđevoj ulici u Gornjem gradu, od Ulice Mateje Gubca do Ulice Ive Kurijačkog. Pored ove ulice, u naselju Topola će se raditi Ulica Bore Šipoša - navela je gradska menadžerka.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike