24SEDAM UŽICE Realizacijom projekata do boljih uslova za učenike i studente

03.08.2021

10:15

0

Autor: 24sedam

Ukupna vrednost ovih projekata, čija realizacija je u toku, je oko 20 miliona dinara od kojih je 7 miliona učešće Grada

24SEDAM UŽICE Realizacijom projekata do boljih uslova za učenike i studente
Užice studenti 2 - Copyright Grad Užice

Parterno uređenje ispred Studenskog centra u Krčagovu i rekonstrukciji mokrih čvorova u OŠ “Nada Matić” projekti su koje sufinansiraju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grad Užice sa ciljem da se stvore što bolji uslovi za učenike i studente.

Ukupna vrednost ovih projekata, čija realizacija je u toku, je oko 20 miliona dinara od kojih je 7 miliona učešće Grada.

Projektom parternog uređenja Studenski centar dobiće univerzalni sportski teren sa koševima, golovima i tribinama. Pored toga, biće rekonstruisan već postojeći amfiteatar, izgrađene tartan staze kao i teretana na otvorenom, jedan veliki park sa kompletnim uređenjem i parkiralištem za bicikle. Time će u značajnoj meri biti poboljšan kvalitet usluga koje se pružaju studentima. Takođe i stanovnici ovog dela Krčagova dobiće još jedan prostor za odmor i rekreaciju.

Grad Užice
 

Do sredine avgusta planirano je i da toaleti u OŠ “Nada Matić” budu kompletno rekonstruisani i spremni dočekaju novu školsku godinu. U svih 12 školskih toaleta radi se sanacija instalacija, zamena vodovodnih i kanalizacionih linija, zamena postojeće sanitarije, postavljanje keramike, rešavanje elektro instalacija, radijatorskog grejanja i zamena prozora.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Užica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike