24SEDAM PANČEVO Održana 16. sednica Skupštine grada, donet niz odluka

26.11.2021

12:18

0

Autor: 24sedam

Pred odbornicima se našlo više Predloga

24SEDAM PANČEVO  Održana 16. sednica Skupštine grada, donet niz odluka
Pančevo Sednica - Copyright Opština Pančevo

Danas je održana 16. sednica Skupštine grada Pančeva na kojoj su odbornici usvojili Predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije Severne industrijsko-poslovno-proizvodne zone 3 u Pančevu, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Kompleksi posebne namene (Celina 11) u Pančevu, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije bloka 014 u naseljenom mestu Pančevo, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Celina 2 - Strelište sa Hipodromom i Vojlovica sa Topolom u naseljenom mestu Pančevo, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije Hipodrom u Pančevu i Predlog odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine grada Pančeva.

Odbornici su usvojili i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Nacrt Aneksa br. 5. Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije sa led tehnologijom na teritoriji grada Pančeva, Predlog odluke o prosečnim cenama metra kvadratnog odgovarajućih nepokretnosti po zonama u periodu oktobar 2020. - septembar 2021. godine, Predlog odluke o prosečnim cenama metra kvadratnog nepokretnosti na osnovu kojih je za 2021. godinu utvrđena osnovica za porez na imovinu u najopremljenijoj zoni za nepokretnosti obveznika koji ne vode poslovne knjige i o koeficijentima za zone, Predlog odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva i Predlog odluke o usvajanju Predloga teksta Sporazuma o ustupanju obavljanja dela poslova pravobranilaštva između grada Pančeva i opštine Alibunar.

Odbornici su između ostalog usvojili i predloge odluka o izmenama odluka o osnivanju Narodnog Muzeja Pančevo, Gradske biblioteke Pančevo, Doma omladine Pančevo, Zavoda za zaštitu spomenika kulture Pančevo i predloge odluka o osnivanju domova kulture u naseljenim mestima, zatim predloge rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta katastarskih parcela, ali i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskih odbora srednjih i osnovnih škola na teritoriji grada Pančeva.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike