24SEDAM PANČEVO Održana 16. sednica Skupštine grada, donet niz odluka

26.11.2021

13:18

0

Autor: 24sedam

Pred odbornicima se našlo više Predloga

24SEDAM PANČEVO  Održana 16. sednica Skupštine grada, donet niz odluka
Opština Pančevo

Danas je održana 16. sednica Skupštine grada Pančeva na kojoj su odbornici usvojili Predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije Severne industrijsko-poslovno-proizvodne zone 3 u Pančevu, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Kompleksi posebne namene (Celina 11) u Pančevu, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije bloka 014 u naseljenom mestu Pančevo, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Celina 2 - Strelište sa Hipodromom i Vojlovica sa Topolom u naseljenom mestu Pančevo, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije Hipodrom u Pančevu i Predlog odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine grada Pančeva.

Odbornici su usvojili i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Nacrt Aneksa br. 5. Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za vršenje usluga rekonstrukcije i modernizacije sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije sa led tehnologijom na teritoriji grada Pančeva, Predlog odluke o prosečnim cenama metra kvadratnog odgovarajućih nepokretnosti po zonama u periodu oktobar 2020. - septembar 2021. godine, Predlog odluke o prosečnim cenama metra kvadratnog nepokretnosti na osnovu kojih je za 2021. godinu utvrđena osnovica za porez na imovinu u najopremljenijoj zoni za nepokretnosti obveznika koji ne vode poslovne knjige i o koeficijentima za zone, Predlog odluke o izmenama Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i zidanim garažama grada Pančeva i Predlog odluke o usvajanju Predloga teksta Sporazuma o ustupanju obavljanja dela poslova pravobranilaštva između grada Pančeva i opštine Alibunar.

Odbornici su između ostalog usvojili i predloge odluka o izmenama odluka o osnivanju Narodnog Muzeja Pančevo, Gradske biblioteke Pančevo, Doma omladine Pančevo, Zavoda za zaštitu spomenika kulture Pančevo i predloge odluka o osnivanju domova kulture u naseljenim mestima, zatim predloge rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta katastarskih parcela, ali i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskih odbora srednjih i osnovnih škola na teritoriji grada Pančeva.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi