Zvezdino saopštenje posle Vajtove povrede odjeknulo do Atine, iz PAO je stigao odgovor: Ne postoji slučaj!

12.09.2021

05:06 >> 08:49

0

Autor: Adam Štulić

Atinjani poručili da neće ulaziti u komunikacione igre

Zvezdino saopštenje posle Vajtove povrede odjeknulo do Atine, iz PAO je stigao odgovor: Ne postoji slučaj!
Copyright Aron Vajt i Duop Rit foto: MN Press

Mnogo se prašine podiglo posle prijateljskog meča Crvene zvezde i Panatinaikosa na pripremnom turniru u Minnhenu.

Podsetimo, crveno-beli su ubedljivo savladali grčkog šampiona, ali je trujumf Radonjićevih izabranika pao u potpuno drugi plan usled teške povrede Arona Vajta, koji je prilikom stravičnog pada posle jednog zakucavanja, pao direktno na glavu i slomio ruku, zbog čega mu predstoji operacija i višenedeljni oporavak.

Crveno-beli su posle nekoliko časova, kada je nesrećnom košarkašu uspostavljena dijagnoza, izdali saopštenje sa detaljima povrede i daljim koracima, ali su istakli i veliko nezadovoljstvo ponašanjem dela Panatinaikosove ekspedicije.

Reči sa Malog Kalemegdana očigledno su se čule do Atine, pošto je se ubrzo saopštenjem oglasio i Panatinaikos.

– Sve ove godine Panatinaikos je dokazao svoje principe i vrednosti kao klub. Ne postoji slučaj, preko leđa povređenog sportiste da uđemo u komunikacione igre. Od srca želimo oporavak svom nekadašnjem igraču, kao što smo odmah i naveli. Nadamo se da što pre savladati ozbilnju povredu. Sigurni smo da će se borac poput Arona Vajta, brzo vratiti još jači na parket – stoji u soapštenju Panantinaikosa.

Grci su se osvrnuli i na tvrdnje iz Zvezde, kako niko od medicinskog osoblja „zelenih“ nije pritekao u pomoć Vajtu, koji je prošle sezone bio član Panatinaikosa.

Pročitajte još

– Što se tiče ‘nedostatka reakcije’ našeg medicinskog osoblja, samo da vas obavestimo da zbog ozbiljnog ličnog problema u poslednjem trenutku, timski lekar nije otputovao u Minhen. U tom kontekstu, dobili smo sva uveravanja organizatora da postoji puna medicinska pokrivenost i briga za turnir, nešto što je dokazano njihovom neposrednom reakcijom kod povrede Arona Vajta, zahvaljujemo im se na tome – poručeno je iz Panatinaikosa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike