Zvezda sutra kao da je 0:0, Kanga hoće da navijači budu ponosni na crveno-bele

25.08.2021

12:48 >> 12:49

0

Ekipa doputovala u Rumuniju

Zvezda sutra kao da je 0:0, Kanga hoće da navijači budu ponosni na crveno-bele
Copyright MN Press

Crvena zvezda sutra od 20.30 u Klužu “overava” grupnu fazu Lige Evrope. Šampion Srbije je u prvom duelu slavio 4:0, ali u crveno-belom taboru je zabranjeno opuštanje. 

Štaviše, Gelor Kanga obećava da će tim igrati kao da je u prvom duelu bilo 0:0, ali i da Zvezda navijačima “duguje” još jednu utakmicu kao što je bila u Beogradu. 

– Ne zanima nas rezultat iz prve utakmice, u tom nekom smislu da ćemo zaista na teren izaći kao da je 0:0. Ne smemo da se opustimo, niti da budemo uljuljkani. Znajući kako funkcionišemo i kroz razgovore sa saigračima, vidim da će pristup biti pravi. Igra protiv Kluža u Beogradu je bila sjajna i navijačima “dugujemo” još jednu takvu fudbalsku predstavu. S toga, mogu odgovorno da tvrdim da ćemo sutra na teren izaći maksimalno fokusirano i bez opuštanja – rekao je Kanga. 

Uprkos “bubicama” i kartonima, Gabonac je postao jedan od ljubimaca navijača. 

– Oni su mi uvek najveća motivacija. Kada vidim kakvu podršku imamo, pun stadion, pesme – naježim se i budem svestan da moramo uvek i u svakom trenutku da ih činimo ponosnima. Upravo zato, sutra ćemo dati sve od sebe da ostvarimo još jedan pozitivan rezultat i da obradujemo navijače. Da budu ponosni na našu igru u Rumuniji i na činjenicu da pokazujemo kvalitet i u evropskim utakmicama. 

Zvezda je u rumunsku “IT prestonicu” doputovala u sredu u popodnevnim satima. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike