Znala sam da će Ronaldo u Junajted, a ovo mora da mi ispuni: Poslednja želja majke slavnog fudbalera

22.09.2021

09:53

0

Kristijano u Sportingu je sve što Dolores traži pre nego što umre

Znala sam da će Ronaldo u Junajted, a ovo mora da mi ispuni: Poslednja želja majke slavnog fudbalera
Copyright Profimedia/Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images

Nije tajna da je jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo veoma vezan za svoju majku Dolores.

Nedavno je čak izjavio kako joj je zabranio da dolazi na utakmice jer se previše nervira, a sada je i mama odlučila da ispriča neke zanimljivosti.

Dolores nije želela da priča o prevari u kojoj je Kristijano ostao bez 300.000 evra, ali je ponovila koja joj je poslednja želja u životu.

On voli da gleda utakmice Sportinga. Već sam mu rekla:”Sine, pre nego što umrem, hoću da te vidim ponovo u Sportingu”. Videćemo, rekao je. Kada bi došao ovde sve bi isplatio od prodaje dresova – otkrila je Kristijanova majka, a onda poručila da bi se “pomirila” i sa nešto drugačijim raspletom situacije:

– Ako ne on, onda Kristijanjino (Ronaldov sin, op. aut.). U svojim godinama on igra bolje nego što je igrao Ronaldo. U to vreme Kristijano nije imao trenera, ali sada je trener svom sinu. Kristijanjino je rekao:”Tata, kad se preselimo u Lisabon, ja želim da igram za Sporting“. Sada počinje u Mančester junajtedu.

pročitajte još:

Dolores je zatim otkrila i kako je potpuno mirno ispratila celu sagu oko transfera Ronalda u Mančester junajted, odnosno svih priča kako će karijeru nastaviti u Sitiju.

– U Mančesteru je bilo ludo. Na televiziji je bilo priča o Mančester sitiju, ali on mi je rekao:”Mama, ne brini o tome što pričaju jer idem u Mančester junajted”. Rekla sa mu da mi se to sviđa. Pun stadion, 75.000 ljudi i svi pevaju njegovo ime!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike