Zlatnu loptu osvaja... Bukmejkeri složni u prognozama: Njemu niko nije ravan

21.07.2021

09:58 >> 12:34

0

Argentinac apsolutni favorit

Zlatnu loptu osvaja... Bukmejkeri složni u prognozama: Njemu niko nije ravan
Copyright Lionel Mesi na rukama saigrača, Tanjug/AP Photo/Bruna Prado

Odigrana su sva fudbalska takmičenja (osim OI) u ovoj sezoni, pa je vreme da se polako sumiraju utisci i biraju najbolji.

Ako je verovati ljudima koji određuju favorite za nagrade, takozvanim bukmejkerima, dileme oko osvajača Zlatne lopte nema.

Ovu prestižnu nagradu po sedmi put u karijeri osvojiće Leo Mesi. Kao najboli igrač Kopa Amerika i kao čovek koji je Argenitnu doveo do titule, što mu je prvi trofej sa reprezentacijom u karijeri, Mesi je bez premca. Osvojio je i Kup Kralja, te bio najbolji strelac La lige sa 30 postignutih golova.

Potencijalni kandidati su i Nejmar i Mbape, ali je njihov PSŽ ostao bez titule u Lig 1, a reprezentacije Brazila i Francuske nisu stigle do trofeja. Brazil je još i bio blizu dok su se Francuzi propisno obrukali na EP.

Jedini koji bi još mogao da konkuriše za ovu nagradu, svoju šestu po redu, je Kristijano Ronaldo. Mada realno njemu nije mesto na vrhu nakon što je Juventus ostao bez titule u Seriji A, ispao od Porta u Ligi šampiona, a Portugal rano ispao sa Eura.

Pročitajte još:

Mesta, kako stvari stoje, nema ni za odličnog Ngolo Kantea, koji je sa Čelsijem postao prvak Evrope, ali je zbog neuspeha reprezentacije ispao iu konkurencije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike