Zašto uvek on? Baloteli učestvovao u podvigu, pa provocirao i izazvao tuču i opšti metež (VIDEO)

22.09.2021

06:13 >> 06:14

0

Znamo svi da se nikad neće smiriti i da je talenat zauvek proćerdan

Zašto uvek on? Baloteli učestvovao u podvigu, pa provocirao i izazvao tuču i opšti metež (VIDEO)
Copyright Mario Baloteli, Printscreen/YouTube

Godine ga nisu ni malo smirile. Temperamentni Mario Baloteli ponovo je u samo jednoj utakmici sumirao svoju kompletnu karijeru: dao je gol i zabeležio asistenciju, a njegova Adana Demirspor je kao potpuni autsajder osvojila bod protiv lidera prvenstva Turske Bešiktaša.

Odmah posle toga je provocirao protivničkog trenera, izazvao tuču i opšti haos na utakmici Super liga.

Doduše, ovog puta nije da nije imao razlog. Trener Bešiktaša Sergen Jalčin je u jednom intervjuu prošle godine izjavio kako Baloteli “nema mozak”. Italijan je posle gola došao do njega i pokazivao na svoju glavu.

A pre toga je Bešiktaš vodio 3:0. Adana je smanjila na 3:1. U 68. minutu ušao je Baloteli, 12 minuta kasnije postigao je gol, a onda je u osmom minutu nadoknade asistirao za izjednačenje. I odmah otrčao do Jalčina da proslavi, što je iznerviralo trenera, koji je nasrnuo na njega.

Nakon toga su svi skočili između njih, došlo je do guranja i koškanja.

Baloteli je već ranije u Turskoj pravio incidente. U avgustu se iznervirao kad ga je trener zamenio, pa je na klupi psovao, urlao i bacao stvari.

Nekadašnji napadač Intera, Mančester sitija, Milana, Liverpula i reprezentacije Italije uvek je bio veliki talenat, ali potencijal nikada nije iskoristio do kraja zbog svog temperamenta.

Nisu u pitanju samo crveni kartoni, svađe na utakmicama i tuče sa saigračima na treninzima. Baloteli je učestvovao u brojim incidentima i bizarnim situacijama. Sa prijateljima je pucao iz vazdušnih pištolja na milanskom Trgu republike. Čim je došao u Mančester imao je saobraćajnu nesreću. Potom je palio vatromet u stanu i izazvao požar. U Italiji je došao do ženskog zatvora “da razgleda”, a bacao je pikado strelice na podmladak tima.

Posle jednog gola u Mančester sitiju, podigao je dres, ispod koga se nalazila majica sa natpisom: “Zašto uvek ja?”.

Da, Mario, zašto?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike