Vaterpolo bomba: Filipović u Olimpijakosu

10.04.2021

09:25 >> 09:26

0

Autor: Milan Nastić

Srpski igrač blizu prelaska u klub iz Pireja

Vaterpolo bomba: Filipović u Olimpijakosu
Copyright MN Press

Na pomolu je vaterpolo bomba u letenjem prelaznog roka. Naime, kako prenosi “wpdvrld” portal, jedan od najboljih igrača u poslednjih deset godina na svetu Filip Filipović mogao bi ovog leta iz mađarskog Solnoka da pređe u grčki Olimpijakos.

Crveno-beli iz Pireja po svaku cenu žele da angažuju levorukog vaterpolistu i time pokažu da narednih sezona imaju najviše ambicije u evropskim takmičenjima.

Pročitajte još

Olimpijakos je i ranije pokušao da angažuje Filipovića, ali mu to nije pošlo za rukom. Nadaju se Grci da će predstojećeg leta uspeti da namame srpskog asa i kreiraju tim za velika dela.

Ipak, sada su spremni da dovedu srpskog vaterpolista koji je u svojoj karijeri nastupao još za Partizan, Radnički iz Kragujevca, Pro Reko, i sada Solnok sa kojim ima velike šanse da osvoji LEN kup Evrope pošto su blizu finala u ovom takmičenju.

Prema pisanju ovog portala, klub iz Atine prošlog leta nije previše dovodio igrače zbog korone koja je poremetila dosta planove Olimpijakosu i vlasnici nisu hteli previše da ulažu u tim zbog pandemije.

Nema sumnje da bi reprezentativac Srbije bio ogromno pojačanje za grčki tim, kao i da bi njegov dolazak u Pirej privukao još neko veliko ime.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike