Uniks lako do pobede u Baru, Unikaha doživela treći poraz

27.01.2021

20:25

0

Autor: M. R.

Mornar sada ima učinak 1-2

Uniks lako do pobede u Baru, Unikaha doživela treći poraz
Copyright MN Press

Košarkaši Mornara su večeras na domaćem terenu ubedljivo poraženi u duelu sa ruskim Uniksom u Top 16 fazi Evrokupa – 70:87, a Unikaha je treći poraz doživela kod kuće od Nantera – 83:92.

Pročitajte još

U Baru ekipa Mihaila Pavićevića nije imala mnogo šanse protiv raspoloženog protivnika, koji je u drugoj četvrtini preuzeo kontrolu u svoje ruke i do kraja nije ispuštao. Predvodio ih je Ajzea Kenan sa 18 poena, tri skoka i dve asistencije. Pratio ga je Džordan Morgan sa 14. U crnogorskom timu najefikasniji je bio Ajzea Vajthed sa 17 poena. Uniks sada na vrhu tabele H ima učinak 3-0, a Mornar je ostvario skor 1-2. Ove dve ekipe će se sastati i u četvrtom kolu 3. februara u Kazanju.

Unikaha je zakucana na dno tabele u grupi E (0-3), a Nanter posle večerašnjeg slavlja ima učinak 1-2. Francuski tim je do prvog trijumfa predvodio Isaija Kordinije sa 24 poena za čak 40 minuta provedenih na terenu. Na drugoj strani izdvojio se Tim Abromaitis sa 25 poena i pet skokova. Isti klubovi će se sastati u četvrtoj rundi 3. februara u Francuskoj.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike