U Akapulku nema sunčanja: Težak žreb za Đerea, Kecmanović kod Cicipasa

13.03.2021

21:23

0

Teniseri iz Srbije saznali imena rivala i potencijalnih protivnika

U Akapulku nema sunčanja: Težak žreb za Đerea, Kecmanović kod Cicipasa
Copyright Miomir Kecmanović, Profimedia

Srbija će na ATP turniru iz kategorije 500 u Akapulku imati dva predstavnika – Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea.

Oni su saznali imena rivala u prvom kolu, kao i ko bi mogli da im budu protivnici u sledećim rundama ovog turnira. Kecmanović se nalazi u delu žreba u kome je prvi nosilac Grk Stefanos Cicipas.

Kecmanović će se u prvom kolu sastati sa Špancem Felisijanom Lopezom, a ako eliminiše iskusnog igrača očekuje ga bolji iz duela petog nosioca Grigora Dimitrova i Francuza Adrijana Manarina. U donjem delu ovog dela žreba nalaze se još i parovi Anderson-Tijafo, kao i Dijego Švarcman koji će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta. Cicipas će u prvom kolu igrati sa brbljivim Beoa Perom, a potom mu sledi i duel sa boljim iz obračuna Iznera i Karuza. U ovom delu žreba nalaze se i Marin Čičić, Sebastijan Korda, Tenis Sangren, kao i Feliks Ože-Alijasim.

Pročitajte još

Đere će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Stiva Džonsona, a ako preskoči tu prepreku čeka ga najverovatnije meč sa drugim nosiocem Aleksandrom Zverevim. Nemac će u prvom kolu igrati sa Špancem Karlosom Alkarazom. U ovom delu kostura nalaze se i Fabio Fonjini, Miloš Raonić, Kasper Rud…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike