"Tužan sam. Nikada se Balaševiću nisam zahvalio što mi je pomogao da prevarim ženu"

20.02.2021

07:42 >> 15:51

0

Autor: D. B.

Emotivno je Nikola Jokić pričao o svom heroju

"Tužan sam. Nikada se Balaševiću nisam zahvalio što mi je pomogao da prevarim ženu"
Copyright Profimedia

Skloni smo da zaboravimo da su sportisti samo ljudi i da i njih pogađaju iste stvari kao i sve ostale. Zbog toga će možda i sve iznenaditi činjenica da je Nikola Jokić tugovao dok je igrao meč protiv Klivlenda.

Tugovao je dok je upisivao još jedan tripl-dabl, dok je njegov Denver pobeđivao Klivlend. Razlog – smrt Đorđa Balaševića.

Kada je seo ispred kamera i kada je počeo onlajn intervju sa novinarima Nikola je to imao potrebu i da kaže. Dok su mu stizale čestitke za rođendan, ali i izbor za startera na Ol star meču, momak iz Sombora je osetio potrebu da sa setom u glasu objasnio koliko je za njega bio bitan “Panonski mornar”.

Baš i nije puno lepih vesti. Preminuo je Đorđe Balašević. Veliki sam fan njegovog lika i dela. Emocije su mi baš pomešane. Nisam stigao da ga upoznam lično, da mu se zahvalim što mi je pomogao da “prevarim” moju sada ženu, a tada devojku da mi to postane – kiselo se osmehujući pričao je Nikola, da bi potom dodao: – Mnogo mi je žao. Veliki je ovo gubitak za sve nas koji smo ga voleli.

Pročitajte još

Pričao je Nikola i o tome kako je na večeri sa timom, na kojoj je saigračima servirao ćevape, saznao da je starter na Ol staru, ali i o fenomenalnoj partiji Džamala Mareja.

– Ponosan sam što ću predstavljati Srbiju, Sombor i svoju porodicu na Ol star meču. To je lepa stvar. Da, saznao sam da sam starter kada smo bili na večeri. I baš je to bilo kul, da budeš uz saigrače i da vidiš koliko se raduju što sam izabran. Kul je i što je Džamal postigao 50 poena. Posebno kada vidite uz kakve procente šuta. Bio je toliko “vruć”, nikada ga ranije nisam video takvog. Voleo bih da bude i na Ol startu, da mi i tu bude partner.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike