Tuča dvojice saigrača iz turskog kluba dobila svoj epilog pred kamerama (VIDEO)

10.09.2021

11:26

0

Ratoborni tandem morao da se pomiri pred novinarima

Tuča dvojice saigrača iz turskog kluba dobila svoj epilog pred kamerama (VIDEO)
Copyright Markao, tuča sa saigračem/Printscreen/Youtube

Slika o tuči dvojice igrača Galatasaraja obišle su planetu. Od tog trenutka do danas nije se znala kakva će biti budućnost u klubu Brazilca Markaa nakon što je na terenu probao da prebije Kerema Akturkoglua, a sada je slučaj dobio epilog.

Markao je izašao pred saigrače i kamere i javno se izvinio njima, Akturkogluu i njegovoj porodici.

– Pre svega, izvinjavam se svom bratu Keremu, a zatim i svima vama. Neverovatno mi je žao. Pokazao sam ponašanje koje nisam smeo da i koje nikada nisam želeo. Izvinjavam se svom bratu Keremu, saigračima, svom treneru Fatihu, njegovim pomoćnicima i celom timu. Bio je to neprihvatljiv pote. Još jednom želim da se izvinim svom bratu Keremu pred svima – rekao je Markao, tri puta ponavljajući izvinjenje bratu Keremu.

Markao i Kerem Akturkoglu zagrlili su se pred saigračima i pomirili.

Incident se dogodio u 65. minutu utakmice protiv Giresunspora koju je Galatasaraj dobio rezultatom 2:0. Akturkoglu se poneo sebično u jednom napadu, zbog čega mu je Markao počeo da drži predavanje. Na sve što je Brazilac rekao mladi fudbaler je odmahnuo rukom i još nešto dobacio, što je kod Brazilca izazvalo toliku bes da je iz zatrčavanja pokušao glavom da ga udari, a zatim je nastavio “vaspitavanje” pesnicama.

U incident su se umešali igrači obe ekipe. Sudija Erkan Ozdamar izbacio je 25-godišnjeg Brazilca crvenim kartonom u 63. minutu nakon što je iz VAR sobe dobio upozorenje o nasilju.

Markao je suspendovan na osam utakmica i kaznom od 2.500 evra. Mnogo teže je prošao kod klupske Disciplinske komisije koja je odrezala sankciju od  150.000 evra.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike