„Trebalo je da prodamo Mesija letos“

03.12.2020

16:39 >> 16:48

0

Autor: N. St.

Izjava koja se definitivno neće dopasti navijačima Barselone

„Trebalo je da prodamo Mesija letos“
Copyright Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Uspela je Barselona nekako da preživi buru i da zadrži Lionela Mesija. Navijači su dobili ono što su želeli – Argentinca u timu i predsednika Đozepa Bertomeua van. Novi predsednički izbori se spremaju u klubu, a za to vreme je na čelu vršilac dužnosti Karles Tuskets.

On je još jednom potvrdio da su Katalonci u velikim finansijskim problemima, uz izjavu koja se nikako neće dopasti pristalicama kluba.

– Gledajući iz ekonomskog ugla, ja bih prodao Mesija. Bila bi to dobra opcija ako se pogleda na to šta dobijaš i šta možeš da uštediš. La Liga ima striktne limite o platama – rekao je Tuskets za katalonski radio „RAC1“.

Pročitajte još: Barsa se budi: Golčine Grizmana i Mesija, uz pozdrav legendi (video)

U medijima se dosta spekuliše o igračima koje bi Katalonci mogli da dovedu. Najviše o Erlingu Halandu i povratku Nejmara. Pojedini predsednički kandidati su u svojim dosadašnjim obraćanjima istakli da mogu da vrate Brazilca iz Pariza.

– Imao sam više razgovora sa trenerom Kumanom i sportskim direktorom Planesom. Kada je januarski prelazni rok u pitanju, pojačanja možemo da dovedemo samo ako bude prodaje. Ne znam da li ti predsednički kandidati mogu da ih dovedu za džabe. Ako Haland i Nejmar mogu da dođu za džabe onda je definitivno moguće. Međutim, osim ako neko od njih ne napravi neko veliko čudo, ne vidim kako to može da se desi – poručio je Tuskets.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike