Toni Kukoč otkrio zbog čega je samo jednom bio u noćnom provodu s Rodmanom

06.11.2020

19:03

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji košarkaš Čikaga pričao koliko je bilo teško zabavljati se u društvo s kontroveznim centrom

Toni Kukoč otkrio zbog čega je samo jednom bio u noćnom provodu s Rodmanom
Copyright Profimedia

Nesportski život koji je Denis Rodman vodio tokom profesionalne karijere nije nikakva tajna. Ispričano je bezbroj priča o “noćnim nestašlucima” jednog od najboljih centara u istoriji NBA lige, koji je pod lupom javnosti najviše bio tokom igranja u šampionskoj ekipi Čikago Bulsa.

Mnogi njegovi tadašnji saigrači pokušali su da isprate tempo kontroverznog košarkaša, a među onima koji su brzo uvideli da je to nemoguće bio je i nekadašnji jugoslovenski i hrvatski reprezentativac Toni Kukoč.

Đani je bio uhapšen zbog Denisa Rodmana: Izgledalo je veoma krvavo!

U jednom od intervjua, Kukoč se prisetio koliko su bile lude žurke na kojima je glavnu reč vodio Rodman, istakavši da su svi tadašnji izabranici Fila Džeksona bili u čudu kako Denis na jutarnjim treninzima nije imao problema s mamurlukom posle brojnih neprospavanih noći.

– To je posebna priča, nisam mogao da držim korak za njim. Samo sam jednom ootišao u provod s Denisom, jer mi je posle toga trebalo sedam do deset dana da se oporavim – ispričao je Kukoč, pre nego što se prisetio jedinog izlaska s američkim košarkašem.

NBA zvezda, hapšena zbog posedovanja droge, sada je u poslu sa kanabisom

– Bilo nas je četvoro, a prvo što je naručio bilo je 40 čaša votke i 10 piva. Pitao sam ga da li još neko dolazi, a on je samo rekao kako je važno držati šank otvorenim. Svi koji su te večeri bili u baru, imali su hranu i piće na Rodmanov račun – kazao je Toni Kukoč.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike