Tim se ne raduje zbog Novakovog poraza na US Openu: Sledeće godine biće jači nego ikad!

15.09.2021

16:17 >> 16:35

0

Autor: Adam Štulić

Austrijanac očigledno dobro upoznat s Noletovim mentalitetom

Tim se ne raduje zbog Novakovog poraza na US Openu: Sledeće godine biće jači nego ikad!
Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prethodnih godina je, očigledno, dobro „istrenirao“ rivale na Turu. Toliko, da pojedinci već znaju šta ih čeka naredne sezone.

Teniska takmičarska godina ulazi u završnu fazu. Porazom prvog reketa planete u finalu US Opena od Danila Medvedeva spuštena je zavesa na grend slem turnire, a takvom epilogu Otvorenog prvenstva SAD, izgleda, nije se preterano obradovao Dominik Tim, koji je ove sezone, zbog brojnih problema, propustio skoro sve važnije turnire.

Prošlosezonski osvajač poslednjeg grend slema u sezoni, čiji tron zbog povrede nije mogao da brani, svestan je da njega i ostale tenisere na Turu čeka paklen posao protiv srpskog asa, kojem je, porazom u Njujorku, izmakao zlatni slem, kao i rekordna 21. grend slem titula.

Pročitajte još

– Novak još ima cilj da osvoji 21. grend slem titulu i postane jedinstven u tom podvigu. Očekujem da će u 2022. godini biti jači nego ikada. Mislim da su posle pobede na Rolan Garosu svi pričali samo o rasporedu i zlatnom slemu. Moguće je da će ga naredne godine to iskustvo učiniti još jačim – istakao je Tim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike