Ovo prelazi granicu dobrog ukusa: “Deportujte Novaka iz Australije”

17.01.2021

21:16 >> 21:21

0

Autor: N. St.

Napadi na Đokovića zbog toga što se bori za zaštitu igrača...

Ovo prelazi granicu dobrog ukusa: “Deportujte Novaka iz Australije”
Copyright Profimedia

Veliki problemi za najbolje tenisere i teniserke u Australiji. Sportisti koji su smešteni u Melburnu, pred start prvog grend slema sezone, morjau da budu u izolaciji 14 dana.

To znači da ne mogu da treniraju niti da odrade pripreme na pravi način za start takmičenja. Prvi teniser sveta i predsednik Asocijacije profesionalnih teniskih igrača (PTPA) je tim povodom poslao pismo izvršnom direktoru Australijan opena Kregu Tiliju i tom prilikom tražio reviziju određenih uslova.

Veliki broj ljudi, pre svega igrača i igračica je to podržao i dočekao sa osmehom, ali nisu svi. Oni koji su imali poruke koje prelaze granice dobrog ukusa su dvoje ljudi iz svega novinarstva – Mark Gotlib i Stef Pejdž.

– Znate koga ne bi trebalo da slušate o protokolima za teniski turnir? Novaka “Adrija Tur” Đokovića. Nema šanse da neki od ovih predloga uopšte budu uzeti u razmatranje – poručio je Gotlib.

Njegova koleginica koja radi za “Actual Media” je bila znatno oštrija.

Pročitajte još:

– Zar ne možemo samo da pošaljemo Đokovića nazad. Umorna sam od svega za šta se on zalaže. Svako ko ovih dana dolazi u Australiju zna ta ga čeka. Ne bi mi on nedostajao na Australijan openu ni najmanje – poručila je Pejdž.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike