Đere se povukao sa turnira u Beogradu: Ne osećam se dobro, pametnije je da ne igram

22.05.2021

12:06

0

Autor: N. St.

Otkazao učešće pred start takmičenja

Đere se povukao sa turnira u Beogradu: Ne osećam se dobro, pametnije je da ne igram
Copyright MN Press

Uoči početka drugog turnira u Beogradu učesnici takmičenja su putem video konferencija odgovarali na pitanja predstavnika medija. Tako je bilo predviđeno i kada se pojavio Laslo Đere.

Međutim, tokom razgovora sa novinarima je otkrio da se povukao sa takmičenja.

Bolestan sam, otkazao sam učešće, neću igrati. Ne znam šta se dešava, pre dva dana sam počeo da osećam glavobolju, bol u grlu. To se nije poboljšalo. Juče sam putovao, osećam se malaksalo, nemam temperaturu. Mislim da je pametnije da ne igram – rekao je Đere.

Dobra vest je da nema koronu.

Testirao sam se na koronu, negativan sam.

MN Press

Napravljen je plan za naredni period.

– Trebaće mi nekoliko dana odmora. Onda ću, čim se budem osećao bolje, početi da treniram i da se spremam za Pariz i Rolan Garos. Posle toga sam prijavljen u Londonu u Kvinsu, Vimbldon sigurno, ne znam hoću li igrati nedelju pre Vimbldona, za sada ništa nisam prijavio. To treba da se dogovorim sa trenerima. Žao mi je što neću igrati u Beogradu, ali ću biti tu sledeće godine.

Na kraju su ga pitali o mentalnoj pripremi za mečeve.

– Naravno da se ugledam na Novaka na neki način i on svima nama može da bude uzor, idol i možemo puno toga da naučimo od njega što lično i pokušavam da radim. Nisam ga ispitivao previše o tim stvarima. Mentalni aspekt igre je jako bitan isto koliko i forhend ili bekhend, možda je čak i bitniji u nekim ternucima. Konstantno pokušavam da radim na tome, kao i na svojim udarcima. Nekada uspevam, nekada ne – zaključio je Đere.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike