Rus ne sumnja ko je najbolji svih vremena, Nole ulazi u istoriju, osvojiće najviše grend slemova!

12.12.2021

11:47

0

Dimitrij Tursnov ističe da prvi reket sveta sada izgleda kao trijatlonac

Rus ne sumnja ko je najbolji svih vremena, Nole ulazi u istoriju, osvojiće najviše grend slemova!
Novak Đoković, arhiva - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno/

Novak Đoković će sigurno biti rekorder po broju osvojenih grend slemova i tako će na večnoj listi prestići Rodžera Federera i Rafu Nadala, koji zajedno sa našim igračem imaju po 20 titula na ovim prestižnim turnirima.

Tom konstatacijom se slaže i ruski teniser Dmitrij Tursunov koji ističe će Nole završiti sa najviše grend slem titula u istoriji.

- Teško mi je da zamislim da Novak ne osvoji nijedan slem više, oboriće rekord, to mu neće biti problem. Rodžer ima male šanse da osvoji još jedan, uzevši u obzir njegove godine i stil igre. Rafa ima igru koja oduzima mnogo energije, igra svaku razmenu kao da je poslednja. Ne idu mu na ruku ni godine ni trenutno fizičko stanje. Ipak, treba istaći da je s vremenom promenio igru i postao agresivniji - poručio je Tursunov.

Nekada 20. teniser sveta i osvajač sedam ATP titula smatra da je Srbin došao do ovoh rezultatata zahvljaljujući Federeru i Nadalu. 

- Njih trojica dopunjuju jedni druge. Đoković je postao takav igrač zahvaljujući Rafi i Rodžeru. Pokušao je da pronađe način da ih pobedi i uložio je u fizičku spremu. Sada izgleda kao triatlonac, sve je do poslednjeg milimetra proračunato - zaključio je ruski teniser.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike