Lugogorec desetkovan, na „Marakanu“ stiže sa četiri fudbalera iz drugog tima!

24.11.2021

15:45

0

Autor: 24sedam

Trener bugarskog šampiona, pored svih problema, optimista uoči meča sa Crvenom zvezdom

Lugogorec desetkovan, na „Marakanu“ stiže sa četiri fudbalera iz drugog tima!
profimedia-0635551326 - Copyright Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde već u četvrtak mogu da overe zimovanje u Evropi, a uz malo sreće, ukoliko se poklope rezultati, crveno-beli će posle meča sa Ludogorecom proslaviti plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Na stadionu „Rajko Mitić“ izabranici Dejana Stankovića u četvrtak (18.45) dočekuju bugarskog šampiona, koji u veoma teškom momentu stiže na najveći srpski stadion, ponajviše zbog velikih kadrovskih problema sa kojima se trenutno susreću.

- Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov neće igrati. Kauli i Marin nisu ni registrovani, Žozue Sa je povređen. Samo se Kiril Despodov vratio. To je tim – kazao je uoči puta za Beograd strateg Ludogoreca Stanislav Genčev, koji je u srpsku prestonicu, usled smanjenog broja igrača, poveo i četvoricu igrača iz drugog tima.

- Idemo na pobedu u svakoj utakmici. Nadam se da ćemo posle meča jedni drugima čestitati na trijumfu protiv Crvene zvezde.

Ludogorecu meč sa Zvezdom dolazi posle veoma neugodnog poraza u duelu sa CSKA 1948 (2:0).

- Poraz od CSKA mora da bude alarm za igrače, da shvate da ne smeju nikad da se uspavaju. Svaki protivnik želi da se dokaže protiv nas. Svaka utakmica vredi tri boda i svaka je važna  – kazao je Genčev.

Optimizam ne napušta ni izvršnog direktora burgarskog prvaka Angela Petričeva.

- Očekujemo težak meč, opterećuju nas brojne povrede u poslednje vreme, generalno, težak trenutak za nas. Ali imamo dovoljno igrača u koje možemo da se pouzdamo, a vreme je da odigramo jednu dobru utakmicu... Nismo mi brinuli zbog zgusnutog rasporeda, koliko zbog silnih povreda poslednjih meseci. Neke važne evropske utakmice smo igrali bez ključnih fudbalera. Sada ih je nikad više, ali momci koji će igrati imaju kvalitet za dobar meč – kazao je Petričev.

 BONSU VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike