Stigao je Novak! Nema vremena za gubljenje, Đoković odmah na treningu (FOTO/VIDEO)

23.11.2021

15:43

0

Autor: 24sedam

Najbolji svetski teniser naš najveći adut u borbi za "salataru"

Stigao je Novak! Nema vremena za gubljenje, Đoković odmah na treningu (FOTO/VIDEO)
viber_image_2021-11-23_16-21-11-281 - Copyright TSS/Neda Miletić

Novak Đoković je stigao u Inzbruk gde ga uz ostatak Dejvis kup tima Srbije očekuju mečevi. U nacionalnom timu, pod vođstvom selektora Viktora Troickog su još i Dušan Lajović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

Po dolasku u Austriju, najbolji svetski teniser je odmah krenuo na trening. Novak je odradio "sparingovao" na terenu 1 Olimpijske dvorane, zajedno sa najmlađim članom srpskog tima Miomirom Kecmanovićem, pod budnim okom selektora Viktora Troickog i trenera Dušana Vemića.

Podsetimo, Dejvis kup selekcija Srbije boriće se od 25. novembra do 5. decembra na finalnom turniru Dejvis kupu, koji će biti održan u tri grada: Madridu, Inzbruku i Torinu.

Selekcija Srbije smeštena je u Grupu F, sa Nemačkom i Austrijom, a međusobni mečevi igraće se u Inzbruku. Prvi meč u grupnoj fazi Srbija igra 26. novembra protiv domaćina Austrije, a dan kasnije sledi susret sa reprezentacijom Nemačke. U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane ekipe, kao i dve najbolje drugoplasirane iz svih grupa.

Đoković se nacionalnom timu pridružio posle učešća na završnom Mastersu u Torinu, na kojem nije uspeo da osvoji trofej.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike