Verovali ili ne, pauza za toalet glavna tema na US, šta o tome misli Nole

03.09.2021

12:01 >> 12:16

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta smatra da odlazak u WC treba vremenski ograničiti

Verovali ili ne, pauza za toalet glavna tema na US, šta o tome misli Nole
Copyright Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II/

Definitivno, tema broj jedan na US open je pauza u toaletu, koja je uzburkala tenisku javnost na poslednjem grend slemu.

Sve je krenulo od meča između Stefanosa Cicipasa i Endi Mareja, gde je Škot poludeo na ono što je radio Grk, pa se na to nadovezao Adrijano Manarino, a svoj stav po tom pitanju ima i Novak Đoković.

– Moje mišljenje je da mora da stoji ograničenje, da li je to tri, pet ili šest minuta, nije bitno, važni je samo da se zna koliko smeš vremenski da budeš u toaletu. Ako prekrši, konsekvence mora da snosi igrač. Vidim da su se teniseri dosta pobunili po tom pitanju, ovde Mari, u Sinisinatiju Zverev. Tako jedino nećemo dolaziti u ovakvu situaciju. Ako gledamo po pravilima, Cicipas nije prekršio pravilo, mada takođe razumem i Marija. Možeš da ostaneš dva, a možeš da budeš odsutan i 20 minuta. Mora da se pod hitno nađe rešenje – kazao je Đoković.

Pročitajte još

Prvi reket sveta jedan je od retkih koji tokom US Opena nije smešten u Njujorku, nego van grada i to praktikuje već duži niz godina.

– Već nekoliko godina odsedam kod prijatelja van grada, na imanju u Nju Džersiju. Tamo imam svoj mir, punim baterije, kako fizičku, tako i mentalno kako bi bio maksimalno spreman za mečeve. Ponekad odem da se prošetam do Central parka, ali uglavnom sam na ovom imanju tokom US opena i to mi odgovara – zaključio je srpki teniser.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike