Novakovi protivnici dolazili su do pogrešnih zaključaka posle osvajanja seta na US openu

10.09.2021

07:31 >> 07:44

0

Đoković obično gubio po set u Njujorku, ali je kasnije pravio pobedničke serije

Novakovi protivnici dolazili su do pogrešnih zaključaka posle osvajanja seta na US openu
Copyright Profimedia.rs

Zvanični Tviter nalog ATP tura na svoj način je prokomentarisao dominaciju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića na njujorškom grend slemu.

Nole, naime, na US openu svojim rivalima dozvoljava jedan set, obično prvi, nakon čega uvek kreće sa nezadrživom serijom koja se završava pobedom od 3:1. Na ATP su tako napravili vic koristeći mim sa Džastinom Timberlejkom.

– Loša ideja. Niste trebali to da uradite – rekao bi Đoković kada bi sa druge strane došlo radosno “osvojili smo set” od njegovih protivnika.

Inače, Tviter je pun sličnog humora, ali i dalje dominira izjava velikog Endija Rodika koji je tokom Đokovićevog meča protiv mladog Amerikanca Džensona Bruksbija napisao:

– Prvo vam oduzme noge, potom ti uzme dušu – istakao je jedan od retkih igrača koji se povukao sa scene uz pozitivan bilans sa Đokovićem – 5:4.

Novak je u dosadašnjem toku turnira pobedio sa 3:1 Danca Holgera Runea u 1. kolu, pa je istim rezultatom dobio u trećem kolu Kejia Nišikorija, Amerikanca Bruksbija i Italijana Matea Beretinija. Jedino Holanđanin Talon Grikspor nije mogao do seta, pa je poražen sa 3:0.

Novak igra polufinale US opena protiv Zvereva u 01.00 posle ponoći.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike