Radovi u toku! Nole citirao svog idola da bi objasnio kako dočekuje finale protiv Medvedeva

12.09.2021

07:09 >> 07:13

0

Srbin fokusiran, svestan da posao još nije priveden kraju

Radovi u toku! Nole citirao svog idola da bi objasnio kako dočekuje finale protiv Medvedeva
Copyright Novak Đoković AP Photo/Frank Franklin II

Posle pobede u polufinalu US opena nad Aleksandrom Zverevom, Novak Đoković je morao da smiruje euforiju oko sebe, pa čak i kod sedme sile, koja bi zajedno sa publikom na “Artur Ešu” mogla po prvi put da bude u većini na njegovoj strani u finalu.

Sudeći prema dosadašnjim mečevima Rusa Danila Medvedeva ne može se reći da je baš omiljen američkoj publici, a posebno je bilo to vidljivo u njegovom duelu sa Kanađaninom Feliskom Alijasimom.

Đoković je toliko iskusan da zna kako ništa nije rešeno njegovom pobedom nad Zverevom i da protiv Medvedeva može očekivati još jedan težak meč, jer Rus je u sjajnom formi.

– Kada je Kobi Brajant u jednom od svojih finala pobedio četvrti meč i poveo sa 2:0 rekao je na konferenciji “zašto bih sad bio srećan, posao nije završen”. Motivacija postoji, verovatno više nego ikad, ali posao nije završen – zaključio je Novak Đoković.

Veza Srbina i Brajanta bila je mnogo puta medijska tema, jer su obojica bili pobednici, gajili su istu strast prema Milanu, a tokom problema sa laktom 2018. godine tražio je savete od njega kako iz te krize pronašao pravi put. Očigledno je uspeo u tome.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike