Nemac jasno dao do znanja celom svetu ko je Nole: Bez polemike, on je najbolji teniser svih vremena!

11.09.2021

06:16 >> 07:03

0

Zverevu nije bio problem da prizna

Nemac jasno dao do znanja celom svetu ko je Nole: Bez polemike, on je najbolji teniser svih vremena!
Copyright Profimedia.rs

Nakon poraza od Novaka Đokovića u polufinalu US opena, Nemac Aleksandar Zverev jasno je stavio do znanja novinarima da je Srbin najbolji teniser sveta svih vremena.

Zverev kaže da je Novakov pohod ka teniskoj besmrtnosti sjajna stvar za njihov sport.

– Mislim da je to sjajno za sport. Niko nije pomislio da će neko oboriti rekord Roda Lejvera, verujem da će Novak uspeti u tome, pa on ruši sve rekorde koji postoje. Pogledate njegovu statistiku i čist tenis – on je najbolji teniser svih vremena. Niko ne može u priču sa njim jer ima najviše nedelja na prvom mestu ATP liste, najviše mastersa, imaće na kraju i najviše grend slem titula. I još na kraju ima šansu da osvoji sva četiri grend slema u istoj godini – rekao je Zverev i poentirao na kraju:

– Kako da se takmičiš protiv toga?

Srpski teniser je i protiv Zvereva u polufinalu pokazao svoju mentalnu snagu pored one fizičke koja mu je nedostajala u polufinalu OI u Tokiju, kada mu se igra protiv Nemca raspala u drugom setu.

– Mentalno, on je najbolji teniser koji je ikada igrao. U najvažnijim trenucima biram da igram protiv bilo koga sem protiv njega – zaključio je Zverev.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike