Sparing partner Novaka Đokovića otkrio: "Ivanišević nas gazi"

24.01.2021

08:49

0

Autor: D. B.

Filip Krajinović o treninzima sa najboljim na svetu, ATP kupu i turniru u Beogradu

Sparing partner Novaka Đokovića otkrio: "Ivanišević nas gazi"
Copyright MN Press

Veći deo sveta bi pomislio, Novak Đoković dane u Adelejdu provodi tako što se “izmotava” na terasi hotelske sobe u kojoj provodi obavezni dvonedeljni karantin.

Ali, nije baš tako. Pravila su takva da on najviše vremena tokom dana mora da provodi u sobi, ali pet sati svakog dana Novak je na terenu.

A tamo radi sa Goranom Ivaniševićem i svojim sparing partnerom Filipom Krajinovićem.

Karantin nam protiče radno. Imamo pravo da 4,5 časa provedemo na terenu. Imam privilegiju da treniram sa najboljim na svetu čak 14 dana. Veliko je to iskustvo za mene. Mnogo radimo, Ivanišević nas maksimalno gazi. Veoma je vruće, preko 30 stepeni, ali Goran nas ne štedi – otkrio je Krajinović za “Sportski žurnal”.

Pre učešća na Australijan openu, Krajinović će biti deo tima Srbije na ATP kupu.

Teška grupa, najteža u takmičenju. Kanada ima jak tim sa Šapovalovim i Raonićem. Prvi reket Nemačke je Zverev i biće jako teško da se plasiramo u polufinale. Ali, sa Novakom je sve moguće, broj jedan je na svetu. Dušan Lajović je sjajno igrao prošle godine, imamo i Ćaćića koji je specijalista za dub-love. Novak i Dušan imaju prednost u odnosu na mene u singlu, ali dozvoljene su izmene i mislim da će to biti naš veliki adut da imamo tri igrača koji mogu da igraju u pojedinačnoj konkurenciji – tvrdi Krajinović.

Govorio je Krajinović i o činjenici da će Beograd ponovo ove godine imati ATP turnir.

Pročitajte još

Pravi potez. Svaka čast Novaku što će dovesti tenisku elitu. Nadam se da će do tada biti moguće da bude i publike i da ćemo svi igrati. Nedostaje da se svi okupimo kod kuće. Igrači iz vrha imaju mogućnost da biraju šta će da igraju, a za one koji nisu u prvih 100 to će biti idealna prilika za napredak. Siguran sam da će i neki mladi naš teniser dobiti vajld kartu – poručuje Krajinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike