Šta se dešava kada se Novak Đoković i Srbi konačno sretnu u Australiji? (foto+video)

30.01.2021

09:09

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta završio je boravak u Adelejdu

Šta se dešava kada se Novak Đoković i Srbi konačno sretnu u Australiji? (foto+video)
Copyright Printscreen/Youtube

Adelejd je prošlost. Melburn je sadašnjost i budućnost.

Novak Đoković posle završenog dvonedeljnog karantina u južnom delu Australije, odigranog i meča, odnosno seta, protiv Janika Sinera, krenuo put Melburna, gde ga čekaju izazovi na ATP kupu i Australijan openu.

Zajedno sa ostalim teniskim zvezdama koji su dobili mogućnost da se nađu u Adelejdu, Đoković je sa svojim timom, kao i sparing partnerom i kolegom iz nacionalnog tima Filipom Krajinovićem, odleteo za Melburn.

A ludnica koja je nastala u momentu kada je najbolji teniser sveta napuštao hotel koji mu je prethodne dve nedelje bio dom, svedoči samo koliko su brojni članove srpske zajednice u Adelejdu bili željni da vide uživo najboljeg tenisera sveta.

Pročitajte još

Prilaz autobusu koji je odvezao tenisera na aerodrom bio je potpuno blokiran. Svi su želeli Novakov autogram, slefi sa možda i najboljim sportistom koga je Srbija ikada imala. A Novak, kao Novak… Nije želeo bilo koga da ostavi bez uspomene na susret. Strpljivo se slikao, potpisivao loptice, zastave Srbije, majice, držao je decu u naručju… Posle nekoliko minuta uspeo je da se probije kroz masu do autobusa.

I krenuo je u ka aerodromu. Ka Melburnu. Ka, nadamo se nova dva trofeja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike