Novak obelodanio koja su mu životna ostvarenja vezana za tenis

08.02.2021

17:35 >> 18:16

0

Autor: Milan Nastić

Želi da bude rekorder u svim parametrima

Novak obelodanio koja su mu životna ostvarenja vezana za tenis
Copyright Profimedia.rs

Novak Đoković je priznao da ima dva životna ostvarenja, a to su da bude rekorder po broju sedmica na prvom mestu i da bude broj jedan po broju osvojenih grend slemova u istoriji tenisa.

Moj stav je poznat. Jedan od najvećih ciljeva je da budem rekorder po broju nedelja na prvom mestu i polako se bližim tome. Drugi je osvojim najviše grend slemova od svih igrača, takođe Mastersa, ali i da u međusobnim duelima budem najbolji. To su mi životna ostvarenja i probaću da ih realizujem. Imam u sebi još dosta želja i elana i osim ljubavi prema tenisu, najveći razlog što dalje igram je čista emocija koju imam prema ovom sportu. Iza sebe imam 15 godina i neću samo time da se zadovoljim, hoću da budem najbolji i da osvajam najveće trofeje u tenisu – poručio je srpski teniser.

Pročitajte još

Prvi reket sveta podržao je to što na Australijan openu nema linijskih sudija.

Još u avgustu sam rekao da smatram da je to dobra ideju i da od mene ima glas za tako nešto. Podržavam da se ta tehnologija primenjuje na svim turnirima. Naravno da tenis ima dugu, bogatu tradiciju i naviku da postoje linijske sudije, međutim ja sam za ovu tehnologiju. Mislim da se to pokazalo kao dobar potez. Što se tiče skupljača loptica, njih bih zadržao – kazao je Đoković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike