Zašto se Kecmanović oseća čudno u Melburnu

09.02.2021

18:28

0

Autor: Milan Nastić

Po njegovim rečima ovde život funkcioniše bez ograničenja

Zašto se Kecmanović oseća čudno u Melburnu
Copyright Profimedia.rs

Srpski teniser Miomir Kecmanović priznao je da je u Australiji u odnosu na ostatak sveta dosta opuštenija situacija i da se to može videti na svakom koraku.

– Moram da priznam da se malo osećam neprijatno kad sam na ulici. Svi restorani su puni, ima mnogo ljudi na svakom koraku, totalno opuštena situacija u odnosu na ostale delove sveta. Prosto smo zaboravili kakav je osećaj kad se normalne stvari dešavaju. Meni je ovo fenomenalno – kazao je Kecmanović.

Srpski teniser se osvrnuo i na njegovog sledećeg protivnika Adrijana Manarina u 2. kolu Australijan opena.

– Nas dvojica smo se sastali prošle godine u Kelnu i tada me je pobedio. Ovaj put, mislim da je drugačija situacija, imam više samopouzdanja, a najvažnije je da nigde ne žurim i da svaki poen gradim polako, bez žurbe, kao što je to bio slučaj u našem poslednjem odmeravanju snaga. Manarino nekako igra čudno, ima ravne i niske lopte, kao da ne udara loptu, nego je više smešta, koristi snagu protivnika. Bilo bi lepo, već nekoliko puta sam gubio u drugom kolu, nadam se da ću sada proći dalje.

Pročitajte još

Miomir Kecmanović obelodanio je da bi voleo da ove godine uđe u prvi 30 na ATP listi.

– Ako je moguće da odem stepenicu više u odnosu na prethodnu. A, to je da uđem u TOP 30. Čini mi se da to mogu da uradim, osećam se zrelije, moja igra uliva mi snagu za tako nešto. Igram na višem nivou, bolje se nosim sa profesionalnim obavezama, bolje razmišljam, sve je drugačije – zaključio je Kecmanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike