Kirjos nastavio da divlja, Marijana morala da silazi na teren

10.02.2021 | 12:29 >> 12:33

Autor: Adam Štulić

Australijanac imao još jedan izliv besa

Copyright Profimedia

Nimalo lak posao nije imala Marijana Veljović na meču drugog kola Australijan open u kojem je Nik Kirjos, posle velike borbe i pet setova, savladao Francuza Uga Umbera 5:7, 6:4, 3:6, 7:6, 6:4.

Srpski sudija je nekoliko puta tokom duela morala da trpi izlive besa kontroverznog Autralijanca, koji je na otvaranju odlučujućeg seta digao toliku frku, da je Marijana morala da siđe sa stolice i uđe na teren.

Kirjos je tokom celog duela burno negodovao zbog nec sistema na mreži, koji se nekoliko puta oglasio u momemtima kada je australijski teniser odservirao as, da bi kulminacija usledila u petom setu iz istog razloga.

Kirjos je došao do Marijane i ponovo urlao na nju. Međutim, Srpkinja je zadržala hladnokrvnost, čak se i spustila na teren da reši situaciju, pa je rukom stegla uređaj koji je bio problematičan Kirjosu, koji je nastavio da gunđa, ali se brzo vratio na svoje mesto i nastavio da igra.

Pročitajte još

– Ovo je sr**e, pogledaj rezultat, ovo je tačno ono o čemu pričam. Kažeš mi da razumeš… pogledaj rezultat čoveče, ovo uništava igru. Ovo je je**nih 30 oba u petom setu – urlao je Kirjos na Marijanu dok je ona nameštala uređaj.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam