Organizatori doneli odluku za turnir u Monte Karlu, navijači razočarani

12.02.2021

18:42 >> 18:54

0

Autor: N. St.

Dva meseca pre početka turnira stiglo saopštenje

Organizatori doneli odluku za turnir u Monte Karlu, navijači razočarani
Copyright Profimedia

Samo što je započeo Australijan open već su se pojavili prvi veliki problemi. Publika, koja je uživala u mečevima najvećih teniskih zvezda, više to neće moći da čini. Vlada Viktorije je donela odluku o petodnevnom karantinu zbog pandemije.

Problemi sa kojima se i sport suočava pojavom koronavirusa su naterali i organizatore turnira u Monte Karlu da skoro dva meseca ranije donesu odluku koja se nije ni malo dopala publici. Mečevi će se igrati pred praznim tribinama.

Draga publiko, želimo da vas informišemo da će turnir u Monte Karlu (od 10. do 18. aprila) biti odigran iza zatvorenih vrata u skladu sa poslednjim pravilnikom koji su naše vlasti donele i koji će biti na snazi do 3. maja. Naš tim će i dalje ostati motivisan u želji da poželi dobrodošlicu najboljim svetskim igračima koji će moći da pokažu svoje umeće u ovom teškom periodu. Prenos će biti obezbeđen na televiziji. Pozdravljamo vas, znamo da biste i vi voleli da vidite Rafu Nadala na ovoj podlozi i biće čudno to zaista čudno iskustvo bez vas. Nadamo se da neće dugo trajati – navodi se u saopštenju.

Velika je verovatnoća da će i mnogi drugi turniri, koji budu u mogućnosti da se održe, doneti sličnu odluku kao Monte Karlo

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike