Fića pobesneo: Pitate me za Đokovića, a ja izgubio meč posle pet setova

13.02.2021

08:51 >> 09:41

0

Autor: Milan Nastić

Filip Krajinović nije mogao da veruje šta ga je snašlo na konferenciji

Fića pobesneo: Pitate me za Đokovića, a ja izgubio meč posle pet setova
Copyright Tanjug/AP Photo/Andy Brownbil/)

Filip Krajinović posle poraza od Danila Medvedva sa 3:2 u trećem kolu Australijan opena nije mogao da veruje da ga je novinar pitao u vezi Novaka Đokovića, ističući da je on imao meč od tri sata i da je odlučen posle pet setova.

– Ja ne mogu da verujem šta me pitate? Da prokomentarišem njegov meč, kakve to ima veze sa mnom i mojim duelom sa Medvedevim. Izgubio sam posle pet setova, a ja moram da odgovaram na nešto drugo. Da pričam o Novaku, stvarno nema smisla. Ja sam ovde, ne on – ljut je bio Krajinović, ali je odgovorio novinaru:

– Sad cu da ti odgovorim za Novaka. On je moj dobar prijatelj, i gledao sam taj meč i upoznat sa onim šta se dešava sa njim. Poslao sam mu poruku i nadam se da će sanirati povredu i uspeti da pobedi Raonića. Zna se koliko Srbiji znači Novak i on je heroj naš. Želim mu sve najbolje.

Pročitajte još

Filip Krajinović se osvrnuo i na meč sa Rusom, napominjući da je bio bolji u odlučujućim trenucima.

– Meč je bio dosta zanimljiv, on je bio bolji u prva dva, ja u trećem i četvrtom setu. U petom je bio agresivniji i zasluženo je pobedio. Meni mnogo znači na samopouzdanju i ovaj turnir mi uliva nadu da ove godine mogu da igram dobar tenis. Sjajno iskustvo, i jedva čekam naredni turnir.

Srpski teniser je priznao da mu je žao što nije uspeo da stigne do druge nedelje na Australijan openu.

– Čini mi se da moja igra napreduje i nadam se da ću na nekom od narednih grend slemova uspeti da izborim plasman u samu završnicu. Mnogo mi je važno da igram protiv najboljih, tako dobijam šansu da budem još bolji igrač. Najvažnije da moram naporno da radim i ovo je put kojim treba da idem u nastavku karijere – zaključio je Krajinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike