Novak posle trijumfa: Ne razmišljam o povredi, bitno je da pobeđujem

16.02.2021

14:04 >> 19:32

0

Autor: Milan Nastić

Đoković nije krio zadovoljstvo plasmanom u polufinale

Novak posle trijumfa: Ne razmišljam o povredi, bitno je da pobeđujem
Copyright Tanjug/AP/ Photo/Andy Brownbil/

Novak Đoković nije krio zadovoljstvo što se plasirao u deveto polufinale Australijan open i istakao da je malo slabije ušao u meč.

– Možda sam malo lošije ušao u meč, vremenski uslovi su mi bili malo otežavajući, spor sam bio na početku. Osećao sam se da mi treba još vrema da se zagrejem, Saša je brzo napravio brejk i osvojio taj set. Onda sam ekstremeno dobro krenuo, servirao kako treba, ostvario sam više asova, što je pravo čudo protiv mog protivnika. Izjednačen meč, veliki pritisak, ali sam uspeo na kraju da pobedim – kazao je Đoković.

Pročitajte još

Prvi reket sveta se osvrnuo i na povredu, napominjući da nije razmišljao previše o njoj tokom duela sa Zverevim.

– Dobro sam se osećao, ranijih godina sam imao odustajanja na grend slemovima, kao što je bio slučaj na Vimbldonu, US openu, ali mislim da da sam se ovaj put dobro osećao, iako sam prethodnih dana imao problema sa povredom. Dosta igrača je imalo problema sa povredama, verovatno i izolcaija, i nedostatak treninga. Nadam se da ćemo uskoro da se vratimo u normalu.

Novak Đoković se osvrnuo i na narednnog protvnika protiv koga nikad nije igrao.

– Da budem iskren nikad ga ranije nisam gledao. Video sam ga na AO protiv Dimitrova, fizički snažan, odlično se kreće, ima odličan beken, kao i svi Rusi – zaključio je Đoković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike