Oduševio publiku: Nole krenuo na srpskom, pa nastavio na engleskom

21.02.2021

11:34

0

Autor: Milan Nastić

Đoković ponovo pokazao zašto je najveći

Oduševio publiku: Nole krenuo na srpskom, pa nastavio na engleskom
Copyright tanjug/(AP Photo/Andy Brownbill)

Novak Đoković odlično raspoložen posle osvajanja devete titule na Australijan openu, prvo je krenuo na srpskom i zahvalio se navijačima na našem jeziku, a onda kroz osmeh počeo da priča na engleskom.

– Hvala mnogo, samo trenutak – krenuo je Novak na srpskom, pa nastavio na engleskom:

– Želeo bih da se zahvalim Medevedvu na ovim divnim rečima. Ti si stvarno jedna divna osoba, ponovo si pokazao zašto. Nekada smo se više družili, više trenirali u Monaku, više me ne zoveš. Lepo je kad čujem da i dalje lepo misliš o meni. Privatno imam samo reči hvale, a na terenu jedan od najtežih protivnika sa kojim sam ikada igrao. Pitanje je vremena kada će osvojiti grend slem, ali ako ti ne smeta da sačekaš još neku godinu – poručio je Đoković, što je izazvalo osmeh na tribinama.

Pročitajte još

Prvi reket sveta se potom zahvalio organizatorima Australijan openu, i naravno svom timu bez koga ne bi mogao da postigne ovaj uspeh.

– Želim da se zahvalim svima u mom timu, koji su ovde, ali i oni koji nisu. Marku, Miljanu, mojim roditeljima, supruzi, deci. Na ovom dugom putu do titule, što se kaže bio je rolerkoster ove godine na Australijan openu. Poslednjih par nedelja su stvarno bile teške, Uli tebi specijalno hvala, i pobrinuo se da stignem do ovog cilja, iako sam imao problema sa povredom. Večno sam ti zahvalan zbog toga. I ostalima koji mi daju pozitivni energiju. Pomešana su osećanja, ali hteo bih da čestitam organizatorima turnira, jer bilo je previše izazova. I da se zahvalim ovoj areni, volim te svake godine sve više. Ljubav se nastavlja – zaključio je Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike